Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

Cerita Kedai Kopi

Terkena Demam Hallyu? Jom Layan 5 K-Drama Paling Hit Ni!

Gunakan Ultra Hour Pass™ yang korang mampu bayar.

terkena demam hallyu? jom layan 5 k-drama paling hit ni!

Kredit: SimKL. Edit: GEGAR

 

Demam Hallyu dah lama merebak ke seluruh dunia, dan orang Malaysia tak terkecuali daripada terkena demam ni! Bagi korang yang minat gila dengan budaya Korea, termasuk K-pop dan K-drama, mesti korang suka layan lagu-lagu atau drama TV Korea hari-hari kan?

 

Buat korang yang merupakan peminat tegar K-drama, jom layan lima K-drama paling hit yang terkini tak kira masa dan di mana je korang berada:

 

#1 Search: WWW

Im Soo Jung ialah seorang wanita bekerjaya berumur lewat 30an yang sangat kompetitif dan berpangkat tinggi di sebuah portal laman web terkemuka. Seorang jejaka cute yang muda berusia 20an, Jang Ki Yong, telah jatuh hati padanya apabila mereka bertemu di sebuah arked.

 

 

#2 Arthdal Chronicles

Nak kelainan dalam K-drama yang ditonton? Drama bergenre fantasi ini menceritakan tentang pertempuran hebat demi kuasa dan kekuasaan di sebuah kerajaan purba yang dipanggil Arthdal.

 

 

#3 Romance Is A Bonus Book

K-drama ni menceritakan tentang seorang gadis yang telah menipu dalam permohonan kerjanya. Dia kemudian terjumpa dengan seorang lelaki yang segak dan tampan, yang merupakan bosnya! Boleh ke hubungan cinta di pejabat bertahan?

 

 

#4 Doctor Prisoner

Dibintangi oleh Nam Goong Min yang sememangnya terkenal dengan perangai peliknya, drama perubatan/jenayah ni mengisahkan tentang seorang doktor yang terpaksa berpindah tempat kerja setelah dibuang dari hospital asal di mana dia bekerja. Apa kesalahan yang dia dah buat?

 

 

#5 Her Private Life

Kerana terlalu fanatik dengan, Shin-An, artis lelaki daripada kumpulan terkenal, Sun Deok-mi telah mengasas dan menguruskan website peminat Shin-An secara rahsia selain meneruskan kariernya sebagai kurator seni. Namun rahsia ini akhirnya terbongkar dengan kehadiran Ryan Gold...

 

 

Jangan biarkan data yang terhad potong stim. Gunakan Ultra Hour Pass™ oleh Celcom Xpax!

 

 

Tengah sedap layan babak menarik tiba-tiba dah tak boleh tengok sebab data dah habis! Potong stim betul kan? Sebab tu korang kena gunakan Ultra Hour Pass™ oleh Celcom Xpax, so kalau korang nak layan k-drama sampai berjam-jam lamanya pun pun takde hal! Nak tengok di Astro Go pun tiada hal. Best kan?

 

terkena demam hallyu? jom layan 5 k-drama paling hit ni!

 

Ultra Hour Pass™ ni boleh dilanggan dengan harga serendah RM1! Korang boleh langgan pelan ni pada bila-bila masa mengikut keperluan korang, sama ada untuk sejam, 3 jam, 12 jam, ataupun 24 jam.

 

Bukan tu je, kalau korang beli pek prabayar Celcom Xpax yang baru, korang boleh dapatkan 10GB Facebook, Instagram, dan Games Walla secara PERCUMA setiap bulan!

 

Untuk info lanjut, klik website ni.

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}