Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

SCHA MUSA

Nama glamour: Scha Musa

Tempat lahir: Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan

Zodiak: Scorpio

Warna kegemaran: Black , Emerald green , Baby Blue , Nude Color

Makanan Kegemaran: Masakan kampung

Hobi: Menyanyi, Dengar lagu, tengok kartun, makan makan dan makan. Dan buat aktiviti lasak (tengok masa la kalau tak busy) 

Perkara yang anda suka tentang diri anda: Mudah ketawa! Mudah terhibur! 

Perkara yang anda tidak suka tentang diri anda: Cepat lupa dan sangat blur

Tempat yang pernah dilawati: Dalam Malaysia banyak la tempat yang dah pergi. Untuk keluar negara hanya 2 buah negara sahaja yang Scha dah lawati. 

Tempat yang ingin dilawati dan kenapa?: Paris! Sebabnya bukan sekadar Menara Eiffel ditengoknya..banyak lagi karya-karya kesusasteraan yang mengaggumkan dekat sana ! Dan Scha tertarik dengan bandar-bandar dia yang sangat cantik. Bila malam lagi la cantik suasana dekat PARIS!! ROMANTIKK GITTEW. 

Sebab suka bekerja di GEGAR:  Memang suka bercakap, seronok happy kan pendengar walaupun masih baru kan! Dalam yang sama cari ilmu dengan orang orang hebat macam mana scha nak jadi penyampai radio yang hebat dan berkualiti. 

Jika anda tidak menjadi DJ, apakah kerjaya anda?: Masih dalam bidang seni dan kerja sendiri.

Anda anak emak atau anak bapaK ? kenapa?: Mesti la anak emak ngn bapak. Tanpa ibu bapa siapalah scha musa ni. Takkan ada atas bumi ni.hehehe

Lengkapkan ayat ini. Jika saya memiliki 1 juta ringgit... : Scha nak ke Makkah bawa semua family menunaikan haji, Scha nak bantu orang susah, nak pergi travel 1 dunia bawak family.