Ke Udara

{{nowplay.song.artist}}

{{nowplay.song.track}}

Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{nowplay.song.artist}} Album Art Ke Udara

{{nowplay.song.track}}

{{nowplay.song.artist}}

Album Art Ke Udara

GEGAR

Permata Pantai Timur

{{currentshow.name}} {{currentshow.name}} Segmen Terkini

{{currentshow.name}}

{{currentshow.description}}

HITZ Segmen Terkini

GEGAR

Permata Pantai Timur

Tip Kewangan

5 Perkara Ini Semua Orang Nak Tetapi Selalunya Hanya Akan Beli Bila Ada Diskaun!

Kenapa bayar lebih kalau boleh beli pada harga lebih murah?

5 perkara ini semua orang nak tetapi selalunya hanya akan beli bila ada diskaun!

Kredit: Freepik

 

Kalau diikutkan hati semua benda pun kita nak beli. Tetapi kalau difikir-fikirkan kembali, kenapa kita nak bayar lebih kalau kita boleh dapat barang yang sama pada harga diskaun.

 

 

Siapa yang tak suka diskaun? Memang seronok bila dapat beli barangan yang berkenan di hati pada harga jauh lebih murah, kan?

 

Sebab itu, ada yang memang tunggu waktu diskaun je kalau nak beli barang, sampai sanggup tunggu setahun lamanya terutamanya untuk 5 perkara ini:

 

#1 Tiket

 

 

Tak kiralah tiket penerbangan atau tiket masuk ke mana-mana taman tema, jika dibeli dengan harga diskaun banyak bezanya. Jimat beratus ringgit!

 

#2 Barangan sukan

 

 

Orang yang hobinya bersukan sudah tentu kena ada peralatan bersukan yang sesuai. Sepasang kasut sukan pun mencecah beratus ringgit, itu belum masuk peralatan lain seperti raket, bola dan set pakaian yang bersesuaian. Bila nampak je ada diskaun, kenalah ‘sambar’ cepat-cepat.

 

#3 Bufet

 

 

Lapar pula perut membayangkan deretan makanan bufet di restoran atau hotel. Sesuailah dengan harga satu kepala dalam lingkungan RM100. Memang berbaloi. Tetapi lagi berbaloi jika anda nikmati bufet ini pada harga diskaun.

 

#4 Barangan berjenama

 

 

Siapa yang tak suka dengan barangan berjenama seperti kasut, beg tangan dan minyak wangi? Harganya memang mahal, tetapi menang memakai. Dapat pula beli pada harga diskaun, memang rasa nak ‘lompat bintang’.

 

#5 Fon

 

 

Satu demi satu jenama fon terkini dan tercanggih dijual di pasaran. Promosi dan diskaun pun banyak, bolehlah pilih mana-mana yang menepati bajet dan berkenan di hati. Takkan nak tengok je, kan?

 

Percaya atau tidak kalau kami katakan anda boleh dapatkan telefon pintar secara PERCUMA?

 

 

Iya, anda hanya perlu mendaftar pelan internet seperti Celcom Gempak Sale mulai sekarang hingga 28 Februari 2020 di mana-mana Celcom bluecube atau Celcom Online Shop untuk peluang bergaya dengan Huawei Mate 30, Samsung Galaxy A30, iPhone 7 128GB, OPPO A9 (2020), OPPO A5s atau VIVO Y11 secara PERCUMA.

 

Bukan tu je, jika anda mendaftar secara online di Celcom Online Shop, ada banyak tawaran gempak dan diskaun menanti antaranya:

  1. Nikmati XP Lite secara PERCUMA apabila anda mendaftar untuk L pass.
  2. Baucar harian percuma daripada Grab, GSC, Boost, Baskin Robbins dan Texas Chicken untuk anda yang mendaftar untuk L atau M pass.
  3. Rebat sehingga RM180 untuk anda yang melanggan pelan celcom

 

 

Nak lagi GEMPAK? Dengan Celcom Gempak Sale, anda boleh dapatkan diskaun pembelian fon dengan penjimatan sehingga 55 peratus untuk Samsung Galaxy Note 10 atau Huawei P30 untuk pembelian di Celcom Online Shop.

 

Untuk info lanjut, layari https://www.celcom.com.my/personal/gempak-sale hari ini! #Celcom, #MadePowerfulbyCelcom #GUNACELCOM

Filled Under :


*Kami mempunyai hak untuk memadamkan komen yang menyentuh sensitiviti/tidak bersesuaian.

Menarik

  • {{related.category}}

    {{related.name}}

     {{related.DocumentPublishFrom | date:"dd MMMM yyyy h:mma"}}